283 відгуків
Интернет магазин Holla
380964539556
+380964539556
+380934002035
+380990490047
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Автоклав Білорусь побутової 30л

  • В наявності

2 190 грн.

Замовлення тільки за телефоном

+380964539556
  • +380934002035
  • +380990490047
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав Білорусь побутової 30л
Автоклав Білорусь побутової 30лВ наявності
2 190 грн.
+380964539556
  • +380934002035
  • +380990490047

Опис

Інтернет магазин "Holla" представляє Вам Автоклав побутової від Білоруського виробника

Автоклав-побутової від Білоруського виробника використовується для приготування м'ясних, овочевих і рибних консервів.Страви, приготовлені таким способом – приголомшливо смачні, а головне – це здорова і корисна їжа. Вам не потрібно більше платити гроші за сумнівний продукт, адже під кришкою магазинної консерви, на жаль, може ховатися безліч неприємних сюрпризів. Принцип використання автоклава досить простий,що дозволить кожному в домашніх умовах швидко і легко,не докладаючи величезних зусиль приготувати вашу улюблену консервацію.Тим більше завдяки його габаритами ви зможете використовувати його прямо на кухні так як він має невелику вагу,і ви завжди в будь-який час зможете побалувати себе смачною тушонкою,а також іншими стравами!

Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
— зменшити час термообробки, що підвищує якість консервируемой продукції;
— надійно знищувати бактерії, наявні в консервируемых продуктах;
— збільшити термін зберігання продукції;
— полегшити виснажливий працю під час консервування.

Приготування їжі на пару під високим тиском ― це найбільш дієтичний спосіб приготування продуктів.Високий тиск сприяє виходу природних натуральних соків з продукту, дозволяючи готувати страви при високих температурах у власному соку.

АВТОКЛАВ ПРОВАРЕНИЙ ПОДВІЙНИМ ШВОМ!

Технічні параметри:

Місткість установки,л,не менше 30
Робочий тиск, МПа Від 0.4 до 0.45
Температура стерилізації, ° С 113...120
Маса установки ,кг, не більше 20
Габаритні розміри,мм, не більше d 300 х 650 h
Маса установки ,кг, не більше 20
Встановлений термін служби установки, років 15

Місткість ― 10 літрових банок або 18 по 0,5 л.

Автоклав зроблений з вуглецевої сталі.

Рекомендовані рецепти приготування консервів з досвіду господинь:

«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку ― цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

Також за допомогою автоклава ви можете готувати різноманітні томатні соуси. Пропонуємо вам стандартний рецепт приготування:

  1. Томати свіжі миють, протирають на томатно-соковому комбайні або м'ясорубці з насадкою для отримання томатного пюре, потім поміщають в ємність і уварюють до густої томатної маси (об'єм повинен зменшитися в 2-3 рази).
  2. Зелень миють, подрібнюють на м'ясорубці.
  3. Моркву, біле коріння миють, чистять, обполіскують, подрібнюють на м'ясорубці.
  4. Перець болгарський, перець стручковий червоний очищають від насіння, миють і подрібнюють з діаметром отворів решітки 0,4-0,75 мм
  5. Яблука миють, ріжуть, бланшують, протирають через сито. Отримане пюре використовується для виробництва соусу.
  6. Часник, цибуля ― чистять, миють і подрібнюють. Для подрібнення рекомендується використовувати сітку з діаметром отворів 1,5-2,0 мм
  7. Підготовлені компоненти змішують по рецептурі і уварюють в закритій ємності 30-40 хвилин, в кінці варіння додають оцтову кислоту. У гарячому вигляді соус фасують в банки так, щоб до кришки залишилося порожнеча 1-2 см, банки закочують і встановлюють в автоклав для подальшої стерилізації.

УВАГА!!!!!

Затягувати болти на кришці потрібно рівномірно хрест-навхрест!!! При установці кришки на автоклав зверніть увагу на те, щоб положення ЗОЛОТНИКА ЗБІГЛОСЯ ЗІ ЗВАРЮВАЛЬНИМ ШВОМ на корпусі автоклава!!!

Також наш Інтернет магазин «Holla» може запропонувати багато інших автоклави в нашому розділі автоклави.

 

 

 

 

Характеристики

Основні атрибути
ТипАвтоклав
Матеріал  Вуглецева сталь
Країна виробникБілорусь

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 190 грн.