Кошик
343 відгуків
Интернет магазин Holla
+380 (50) 300-90-55

Автоклав побутовий "VEGIS" (на 21б по 0,5л)

  • В наявності

3 500 грн

+380 (50) 300-90-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав побутовий  "VEGIS" (на 21б по 0,5л)
Автоклав побутовий "VEGIS" (на 21б по 0,5л)В наявності
3 500 грн
+380 (50) 300-90-55
Купити

Опис

Інтернет-магазин "Holla" представляє Вам

Автоклав-побутовий  "VEGIS"використовується для приготування м'ясних, овочевих і рибних консервів.Блюда, приготовані таким способом — приголомшливо смачні, а головне — це здорова та корисна їжа. Вам не буде потрібно більше платити гроші за сумнівний продукт, адже під кришкою магазинної консерви, на жаль, може приховуватися безліч неприємних сюрпризів. Принцип використання автоклава досить простий, що дасть змогу кожному в домашніх умовах швидко и легко, не докладаючи величезних зусиль приготувати вашу улюблену консервацію.Тем більше завдяки його габаритам ви зможете використовувати його прямо на кухні, оскільки він має невелику вагу, і ви завжди в будь-який час зможете побалувати себе смачною тушочкою, а також іншими стравами!

Високотемпературні режими стерилізації дають змогу:
— зменшити час термооброблення, що підвищує якість консервованої продукції; 
— надійно знищувати бактерії, що є в консервованих продуктах; 
— збільшити термін зберігання продукції; 
— полегшити виснажливу працю під час консервування.

Приготування їжі на парі під високим тиском — це найбільш дієтичний спосіб приготування продуктів.Високий тиск сприяє виходу природних натуральних соків із продукту, даючи змогу готувати страви за високих температур у власному соку.

Процес виробництва консервів

На дно автоклава встановити решітку, потім закочені банки з готовою продукцією помістити по рядно всередину. (Банки та кришки мають бути обов'язково простерилізовані). Для цілісності скляних банок бажано між рядами встановити прокладки з бавовняної тканини (мішковини). Після цього в автоклав залити воду  і встановити в посадкове гніздо горловини гумову ущільнювальну прокладку, накрити кришкою й рівномірно затягнути затискачем. Автомобільним насосом створити тиск 1,5 атмосфер. Перевірити герметичність кришки, манометра, золотник ніпеля і тільки після цього, переконаєшись у герметичності, встановити автоклав на вогонь (нагрівальний елемент). У разі досягнення тиску 2,5 атм., зменшити вогонь, підтримуючи цей тиск витримати час, відповідно до рецептури. Максимальна робоча температура 110-120 градусів. Після закінчення  зазначеного часу зняти з вогню й дати охолонути до кімнатної температури та тільки після цього відкрити автоклав і дістати готові консерви.  

ЯКІРИЧНІ ЗАНУРЮЄТЬСЯ відкривати автоклав до повного остигання, щоб уникнути розгерметизації банок!

 

ТЕХНІЧНІ ДАНІ 

​​Місткість (банк)             

21 шт. по 0,5 л

14 шт. по 1,0л

  • Максимальний робочий тиск 2,5 атм

Габаритні розміри:

Висота — 520 мм 

діаметр — 292мм

Маса автоклава: 22 кг

КОМПЛЕКТАЦИЯ:

Автоклав побутовий у зборі:

  1. Манометр
  2. Запобіжний клапан 
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Кришка
  6. Кріпильний болт 
  7. Металева решітка 
  • А також паспорт і інструкція з експлуатації

І маленький бонус у формі таблиці з рекомендацією за часом і температурою стерилізації.

Саме Автоклав побутовий  стане невіддільним помічником у вашій справі.

Рекомендовані рецепти приготування консервів із досвіду господинь:

«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (речна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.

Також за допомогою автоклава ви можете готувати різноманітні томатні соуси. Пропонуємо вам стандартний рецепт приготування:

  1. Томати свіжі миють, протирають на томатно-соковому комбайні або м'ясорубці з насадкою для отримання томатного пюре, потім поміщають у ємність і заварюють до густої томатної маси (об'єм має зменшитися у 2-3 рази).
  2. Зелень миє, подрібнюють на м'ясорубці.
  3. Морква, білі корені миють, чистять, ополіскують, подрібнюють на м'ясорубці.
  4. Перець болгарський, перець стручковий червоний очищають від насіння, мийить і подрібнюють із діаметром отворів решітки 0,4-0,75 мм.
  5. Яблука миє, ріжуть, бланшують, протирають через сито. Отримане пюре використовується для виробництва соусу.
  6. Часник, цибуля — чистять, миють і подрібнюють. Для подрібнення рекомендується використовувати решітку з діаметром отворів 1,5-2,0 мм.
  7.  Підготовлені компоненти змішують за рецептурою та заварюють у закритій ємності 30-40 хвилин, наприкінці варіння додають оцтову кислоту. У гарячому вигляді соус фасують у банки так, щоб до кришки залишилося порожнечі 1-2 см, банки закочують і встановлюють в автоклав для подальшої стерилізації.

УВАГА!!!!

Затягувати болти на кришці потрібно рівномірно хрест-навхрест!! Під час встановлення кришки на автоклав зверніть увагу на те, щоб положення ЗОЛОТНИКА СУБУЛО СУВАРОЧНИМ ШВОМ на корпусі автоклава!!! 

Також наш Інтернет-магазин «Holla» може запропонувати багато інших автоклавів у нашому розділі автоклави. 

 

Характеристики

Основні атрибути
Виробник Союз СВ
Об`єм30 л
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
ТипАвтоклав
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
Габаритні розміри
Вага22 кг
Висота520 мм
Діаметр292 мм
Місткість (кількість банок)
Банку 0.5 л.21 шт.
Банку 1 л.14 шт.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 3 500 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner