Електровафельниця Ласунка"Сувенірна"

Опис
Електровафельниця — "Сувенірна" для тонких вафель.
Корпус вафельниці - термостійкий метал + полімерне покриття
Є два кольори: срібло, темне срібло
Технічні характеристики:
Розміри робочої поверхні: 19х15 см
Розміри: 200х160х95 мм
2 нагрівальні елементи дають змогу рівномірному пропіканню тіста — зверху та знизу.
Живлення: 220 Вт, 50 Гц;
Споживана потужність: 1
Вафельниця електрична "Сувенірна" призначена для випікання тонких хрустких вафель. За допомогою вафельниці ви приготуєте смачний десерт (хрумкі вафлі зі згущеним, з варенням, з кремом)
Вафельниця набула своєї популярності ще в радянські часи та досі залишається улюбленицею сучасних домогосподарок.
Вафельки пропікаються за 3 хвилини.
Звертати в трубочку потрібно дуже швидко, інакше тверднуть. Якщо вафлі погано повертаються й кришаться — мало цукру, якщо не твердять, то потрібно додати борошна більше. Якщо в тісто додати трохи соняшникової олії, то не потрібно буде змащувати вафельницю щоразу.
В інструкції ви знайдете рецепти приготування тіста та крему для вафель.
А ось наш рецепт:
Маргарин (250 г) нарізати шматочками, розтопити. Яйця (5-6 штук) збити з цукром (200 г) , додати до теплого маргарину. Додати борошно (200 г). Тісто добре перемішати. Ввімкнути електровафельницю. Викладати одну столову ложку тіста, закрити та притримувати рукою за ручки до випікання. Вафля випікається до 3 хвилин. Гарячу вафлю (зразу!) скрутити в трубочку. Охололі трубочки наповнити вершковим кремом.
Крем: збити 1 пачку розм'якшеного злив. олії (200 г) з 1 баночкою вареного згущеного молока (варити 2 години).
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Дніпро |
Тип приладу | Вафельниця |
Споживана потужність | 1 Вт |
Кількість випечених виробів | 1 |
Терморегулятор | Так |
Антипригарне покриття форми | Так |
Індикатор готовності | Ні |
Індикатор нагріву | Так |
Колір корпусу | Мідний |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Вага | 2.1 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 990 ₴